Ръководството на Булгаргаз“ ЕАД сигнализира Специализирания отдел Киберсигурност“ при ГДБОП –

...
Ръководството на Булгаргаз“ ЕАД сигнализира Специализирания отдел Киберсигурност“ при ГДБОП –
Коментари Харесай

Булгаргаз сигнализира ГДБОП и Национална сигурност за възможни опити за финансова измама

Ръководството на " Булгаргаз “ ЕАД алармира Специализирания отдел  " Киберсигурност “ при ГДБОП – Министерство на вътрешните работи и Държавната организация " Национална сигурност “ за вероятни опити за финансова машинация от името на дружеството чрез подправени уеб сайтове и изявления, оповестиха от " Булгаргаз ". Под заглавията " Булгаргаз, взаимно с българското държавно управление обяви създаването на капиталова платформа за всички в страната " и " Булгаргаз е разрешил на жителите на България търговия с газ " се тиражира информация с изцяло лъжливо наличие, употребяваща името на компанията и на изпълнителния ѝ шеф, както и логото на сдружението.

В изявленията се твърди, че " Булгаргаз “ е основало капиталова платформа и жителите, които влагат в нея, ще имат обезпечена облага от 300%. Подобни твърдения изрично не дават отговор на истината.  " Булгаргаз “ ЕАД е комерсиално сдружение, което не събира и не обработва лични данни на физически лица, няма капиталови планове и респективно не търси вложители в лицето на българските жители. Служители на  " Булгаргаз “ ЕАД не се обаждат по телефона, с цел да приканват жители да инвестират в каквито и да било капиталови планове.

В допълнение, " Булгаргаз “ ЕАД си резервира правото да предприеме съответните правни дейности против лица или организации, които незаконно използват неговото име, въздействие, лого, както и всяка друга информация, свързана с сдружението и управителните му органи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР